Kampioenen seizoen 2018/2019

 De laatste kampioen is nu ook bekend, het is team AdG Interim Management uit de 6e klasse. Gefeliciteerd namens DZS en succes in de 5e klasse !


FC Zuidgeest is kampioen geworden in de 5e klasse na een nek aan nek race met Epibrees United. Gefeliciteerd met het kampioenschap en succes in de 4e klasse.
Samba (Restaurant Het Magazijn) is kampioen in de 1e klasse. Namens het bestuur van DZS gefeliciteerd met deze prestatie. Op naar het derde kampioenschap op rij. In de 4e klasse is team FC Afgelast afgelopen maandag (25-03-2019) kampioen geworden. De spannende werstrijd tegen MPS Advies&Interim werdt met 4-3 gewonnen waardoor het kampioenschap is binnengehaald. Namens DZS gefeliciteerd met het behaalde resultaat, en verder wensen wij jullie alvast veel succes in de 3e klasse. 
In de 2e klasse is team Artiflex afgelopen maandag (18-03-2019) kampioen geworden. Het kampioenschap is binnengehaald door een 5 - 4 overwinning op de nr 3 van de competitie Van Stenis Service. De voorsprong op nr 2 (P.T.T.) bedraagt 11 punten. Namens DZS gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Wij hopen dat jullie volgend seizoen de 1e klasse komen versterken.

 


De eerste kampioen is bekend. Team Old Boys uit de 3e klasse is afgelopen maandag 18 feb. kampioen geworden, en zal komend seizoen uitkomen in de 1e klasse. Wij wensen jullie veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Namens het bestuur van DZS gefeliciteerd.